Sabtu, Februari 28, 2009

Kayuhan PRADAS

http://www.flickr.com/photos/9w2tor/sets/72157614470243739/

Gambar Cameron Highlands

http://www.flickr.com/photos/9w2tor/sets/72157614470397639/

Jumaat, Februari 27, 2009

Stesyen Teman


Ni ler radio teman yang tak seberapa.... boleh ler monitor vhf dan uhf
76.000 - 107.995MHz (WFM reception)
144.000 - 145.995MHz
430.000 - 439.995MHz

Isnin, Februari 23, 2009

Konvoi kuda besi ke Kuala Sepetang.

Teman ingatkan kuahnya yang banjir.......... rupa-rupanya udangnya yang banjir......pergghhh memang kaw-kaw. Masa on the way to K.Sepetang.... motor rakan dah pancit.... ingatkan nak kutuk ler... tapi time balik lak teman punya mator pancit... so teman lupakan je ler nak kutuk member tu....
Lepak dulu kat pasar karat ( Lok Keng)
Masa ni tengah tuang minyak........... diorang sempat lagi lepak..... sakit pinggang katanya.



Apalagi....... berenti rehat kali kedua tunggu 9W2PIZ di hentian apa tah lupa lak...





Dengan sabar dan tekun menanti mee yang di order......




Sapa laaaa mamat ni...... hensem dan bergaya


Rakan yang pakai kereta ke Kuala Sepetang 9W2DRH





Time balik singgah kat hentian Sg. Perak.... video

Ahad, Februari 22, 2009

Belajar bahasa Arab

Terlihat kat blog rakan. Rasa nak bagi bantuan, tu laaaa, pasal belajar bahasa arab tu..teman ada CD belajar bahasa Arab. Kalau nak satu copy boleh le contact teman. Bak sini CD kosong teman tolong burnkan. Teman tak ambik duit kalu rakan-rakan ingat teman nak niaga. Sorry ler bak ilmu teman tak berniaga, teman bagi free jer.